Vriendenrit NSM met Hondekoppen 30.10.2021

Op 30 oktober 2021 was de jaarlijkse Vriendenrit van het Spoorwegmuseum, gereden werd met de combinatie van de 2-delige Hondekop 386 van het Spoorwegmuseum en de 4-delige Hondekop 766 van Stichting Hondekop.
De rit ging vanuit Utrecht Maliebaan via Amersfoort naar Zwolle, Coevorden, Zwolle, Olst, Deventer, Amersfoort en weer terug naar Utrecht Maliebaan.
Ondanks de slechte weersvoorspelling, en het slechte weer wat er s'ochtends en bij het vertrek was, hebben we over het algemeen redelijk weer gehad en was de rit een succes. Helaas konden we niet bij alle stops langs het perron stoppen, zoals bij Putten en Coevorden waardoor er daar geen foto's gemaakt konden worden maar wel geruime tijd stil stonden.

Onderstaande video is gemaakt door machinist Marco Den Haan die onderweg was om op diverse plaatsen wat beelden van deze combinatie vast te leggen. 

Hieronder zijn 2 albums gemaakt, 1 album is gemaakt met de camera, en het andere met de telefoon waardoor er ook duidelijk wat kleur verschil is te zien.