H0 baan Delft

04.05.2021

Inmiddels is het schaduwstation gebouwd van de nieuwe baan, en een klein schaduwstation voor enkele treinstellen. Ook de beide klimspiralen zijn bijna klaar en de werkplaats staat alweer op de plaats waar hij moet komen.

Inmiddels zijn ook alle wissels op het schaduwstation voorzien van wisselaandrijvingen, zodat alle wissels elektrisch bediend kunnen worden. 

01.05.2021
Eind april kwam mijn stiefzoon met het idee om te wisselen van kamers. Hij wilde graag naar onze slaapkamer. Aangezien er in mijn baan toch wat schoonheidsfoutjes zaten waardoor sommige treinen o.a. Rijtuigen verloren en het niet helemaal makkelijk gebouwd was bij de schaduwstations ook maar besloten om de treinbaan af te breken en een nieuwe te bouwen tevens in een wat grotere kamer.

Ik heb nu een ruimte van 3.80m bij 3.00m. De werkplaats die grotendeels al klaar was qua scenery kon ik zijn geheel bewaren en wordt bij de nieuwe baan weer opgenomen in het ontwerp. Verder komt er een doorgaans station, gebaseerd op het stationsemplacement van station Goor in de jaren '60 aangezien ook dit stationsgebouw hier komt te staan. Verder komt er nog een klein kopstation van 2 a 3 sporen met het witte stationsgebouw 4e klasse.